EN HÄLSOSAM LIVSSTIL TILLSAMMANS MED SIGRIDS KOSTTILLSKOTT

Livsstilssjukdomar har en förödande effekt på vår fysiska, sociala och emotionella hälsa. Vi på Sigrid ser detta och vill ge människor i vår omgivning kraften att återta kontrollen över sin hälsa och möjligheten att förbättra sitt liv. Därför har vi under de senaste tio åren fört samman framträdande forskare för att utveckla en naturlig, innovativ och kliniskt bevisad lösning för att sänka blodsockervärden och dåligt kolesterol.

Det första steget till att må bättre och återta kontrollen över ditt liv är att skapa hälsosamma vanor. Sanningen är att hanteringen av metabola sjukdomar kräver ett åtagande och beslutsamhet. På Sigrid vill vi stötta den egna hanteringen av dessa kroniska åkommor och göra det enklare för folk att leva hälsosamt.

Vårt kosttillskott är en unik och innovativ svensk lösning för att hantera blocksockernivåer samt bidra till en balanserad energinivå och viktminskning.

För att uppnå bäst resultat uppmuntrar vi deltagare i vårt förlanseringsprogram för konsumenter att upprätthålla hälsosamma rutiner. En hälsosam livsstil kan hjälpa dig hantera din diabetes och bättra dina kritiska hälsoindikatorer som vikt, blodsockernivåer, blodtryck och kolesterol.

 

Våra 10 tips till deltagare – följ dessa i samband med konsumtion av vårt kosttillskott för att uppnå bäst resultat: 

  1. Välj nyttigare kolhydrater så som fullkorn, grönsaker och bönor. Undvik mat med låg fiberhalt som vitt bröd och vitt ris.
  2. Ät mindre salt för att minska risken för högt blodtryck.  
  3. Om du är överviktig, jobba på din vikt med fysisk aktivitet och en sund kost. Även en liten viktminskning kan bidra till att förebygga eller hantera diabetes.
  4. Skapa en enkel träningsrutin och försök att få in 30 minuter träning de flesta dagar. Integrera små förändringar i livet, så som att ta trapporna i stället för hissen.
  5. Ät måltider som lägger tonvikten på frukt och grönsaker. 
  6. Vakta ditt intag av alkohol och processad mat.Alkohol, läsk, kakor, chips och annan färdigmat är full av tomma kalorier.
  7. Dra ner på tillsatt socker. Kolla efter tillsatt socker på livsmedelsetiketter, begränsa intaget av sötsaker och tänk på hur du förbereder ditt kaffe eller te.
  8. Få ordentligt med sömn eftersom sömnbrist kan leda till insulinresistens vilket kan leda till höga blodsockernivåer.
  9. Hantera dina stressnivåer med avkopplande aktiviteter som meditation.
  10. Prata med dina vårdgivare. Diabetes kan påverka hälsan på många olika sätt (bl.a. synen, fötter, ben och hjärtat) och kan kräva särskild medicin och kost. Dina vårdgivare kan därmed vara från flera olika medicinska fält och specialiteter. De kan hjälpa dig implementera en övergripande plan för behandling av din diabetes och minimering av dess effekter.